Waarom kiest u voor ons?
Flōrō vloerenspecialist te Deventer is een ervaren vakspecialist op het gebied van kunststof-, coating en betonvloeren. Kwaliteit en heldere afspraken hebben wij hoog in het vaandel staan. Dat is ook wat onze klanten van ons mogen verwachten. Onze vloeren worden gemaakt met de meest moderne materialen die een duurzame afwerking garanderen. Dat doen wij voor bedrijven maar ook particulieren.

Op welke wijze geven wij een helder advies?
Flōrō vloeren moeten kwalitatief goed zijn en aansluiten bij uw wensen. Dat lijkt heel logisch, maar dat is het zeker niet. Uw wensen inventariseren vraagt naast deskundigheid ook oprechte aandacht. Dat is juist wat wij tijdens het eerste gesprek samen met u onderzoeken. U ontvangt van ons een helder advies over het gewenste eindresultaat. Dit zorgt ervoor dat u achteraf kunt toetsen of wij onze afspraken na komen. Hoe concreet kunnen we zijn?

Het eindresultaat! Daarover willen wij gewoon duidelijk zijn. Meedenken met uw wensen en daarbij een professioneel advies op maat maakt dat wij een goede gesprekspartner voor u zijn. Met onze kennis en ervaring weten wij precies welk type vloer de beste keuze is in uw situatie.

Welke garantie mag u van ons verwachten?
Door continu op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en producten, staan wij garant voor onze vloeren.

Hoe denken wij over klanttevredenheid?
Wij streven naar 100% tevredenheid, dit is wat u ook van ons mag verwachten. U mag ons daar ook op aanspreken.